Display Advertising

de ideale manier om jouw merk te promoten bij jouw doelgroep

Een goede manier om jouw merk te promoten bij jouw doelgroep

Deze advertenties zijn op het hele Blue Pixl Media-netwerk in te plannen. Het is bovendien mogelijk om jouw banners binnen dit netwerk te targetten op locatie, device, en persoonlijke kenmerken. Het is zelfs mogelijk om de advertenties te richten op artikelen waar een bepaald topic in voor komt. Zo ben je er zeker van dat je de juiste doelgroep bereikt.

Start met display advertising

Platformen en locaties

De advertentiecampagnes zijn in te boeken op alle individuele websites. Daarnaast bieden we een drietal interessante modellen die zich focussen op meer websites tegelijk:

  • Run Of Network (RON): De campagne wordt getarget op het het volledige netwerk van Blue Pixl Media.
  • Run Of Business (ROB): De campagne wordt getarget naar alle businesswebsites van Blue Pixl Media. ROB is uitermate geschikt om jouw zakelijke boodschap te verspreiden onder professionals.
  • Run of Consumer (ROC): De campagne wordt getarget naar alle consumentenwebsites van Blue Pixl Media. Een ROC-campagne blinkt uit in het breed aanspreken van jouw doelgroep in een consumer context.

Uitgelicht: video ads

Op onze platformen is het sinds dit jaar ook mogelijk om video advertenties te plaatsen. Deze advertenties schuiven binnen in de tekst en beginnen automatisch te spelen.

Half page (600×250)

Homepage takeover

IMU (300×250)

Leaderboard (728×90)

Roadblock (IMU +  leaderboard)

Splashpage


Ik wil meer weten over display advertising

[caldera_form id=”CF5f3126d3c652e”]