Content marketing

Vertel jouw verhaal en vind nieuwe klanten

Meer leads door steengoede content

 

Over elk onderwerp is er op het internet al wel iets geschreven. Om jezelf te onderscheiden van de rest heb je steengoede content en een sterke strategie voor content marketing nodig.

 

Wij helpen je met het schrijven van content die interessant, spannend, informatief of onderhoudend is – en het liefst alles tegelijk. Er staan reeds te veel reclameboodschappen op het internet die mensen niet meer willen lezen. Ze zoeken antwoorden op hun vragen en informatie die hun leven beter of makkelijker maakt.

Content marketing uitvoeren
content marketing creation

Met welke content marketing helpen wij jou?

content marketing website icon

Website

 

Heeft jouw website dringend nood aan frisse teksten die jouw doelgroep aantrekken en tot actie verleiden? Nadat we eerst samen met jou strategisch hebben gekeken welke content er moet geschreven worden, gaat onze redactie aan de slag. Uiteraard houden we ook de SEO-richtlijnen in het oog en het content marketing plan! Van een volledige content make-over tot informatieve white papers en 404 pagina’s laten converteren, het is allemaal mogelijk.

potlood schrijft drie punten

Blogpost

 

Zit jouw doelgroep met vragen die jij oplost door gebruik te maken van jouw expertise? Geen enkel probleem, wij zetten jouw expertise in het licht en beantwoorden de vragen van jouw doelgroep in informatieve, inspirerende en unieke blogposts.

social media icon content marketing

Social media

 

Social media zit in ons leven ingebakken. Ook hier hebben onze content creators kaas van gegeten. De social media posts zijn geschreven om jouw doelpubliek te entertainen en overtuigen. Indien gepast, zelfs met een ondeugende knipoog!

content voor emailmarketing

E-mailmarketing

 

E-mail is springlevend! Maar het is belangrijk om de boodschap toe te spitsen op jouw doelpubliek. Met de juiste content gericht op de juiste persoon is dit een zeer sterk medium om in de gedachten te blijven van je leads en ze om te zetten tot echte klanten of zelfs ambassadeurs van jouw merk.

ghost pictogram content marketing

Ghost writing

 

Heb je elke maand verschillende producten die op de markt komen, maar geen tijd om er een tekst bij te schrijven? Wij helpen je hier en schrijven in jouw naam beklijvende teksten die de lezer overtuigen van jouw product.

ebooks pictogram content marketing

E-books

 

Soms heb je veel te vertellen over één bepaald onderwerp. Wij schrijven voor jou een e-book of white paper vanaf de eerste letter tot de uiteindelijke pdf. Onze designers verpakken het volledige verhaal in een leuk jasje.

Hoe gaan wij te werk?

1/ Briefing

 

Jij kent jouw doelgroep en business het beste. Daarom hebben we jouw input nodig om steengoede content te maken. Bij een eerste briefing zullen we de nodige kritische vragen stellen om de juiste doelgroep, doelstelling en correcte content marketingstrategie te bepalen.

 

2/ Strategie bepalen

 

Aan de hand van de bevindingen tijdens de briefing maken wij een contentstrategie op met een omschrijving van de topics en keywords waar we content over gaan schrijven en de platformen waar we deze op zullen delen. Een goede strategie zorgt voor goede content marketing.

 

3/ Contentcreatie

 

Ons team van gedreven en ervaren redacteurs gaat aan de slag voor jou. Ze bekijken de briefing en beginnen met de creatie van jouw content.

 

4/ Feedback

 

Uiteraard hebben we jouw feedback nodig. Teamwork, makes the dream work. We houden niet van clichés, maar het klopt wel. Enkel met jouw feedback komen we tot het beste resultaat.

Enkele tevreden klanten:

De impact van jouw content vergroten?

 

Wij helpen je graag verder!

content marketing foto