Digital Agency Turnhout

Wij helpen vanuit Turnhout jouw bedrijf digitaal groeien

Full service digital agency te Turnhout

 

Blue Pixl Media is gelegen te Turnhout. Als full service digital agency helpen wij klanten uit de kempen hun bedrijf digitaal op de kaart te zetten. Of het nu gaat over de juiste strategie bepalen,  webdevelopment, content marketing, SEO, SEA of social media marketing, we helpen je graag verder!

 

Omdat we trots zijn op onze Kempische roots vinden we het ook belangrijk om samen te werken met bedrijven uit de regio. Het internet bevat namelijk enorm veel potentieel voor elke zelfstandige, KMO of multinational. Waar is dat potentieel dan juist te vinden? Met die zoektocht helpen wij jou! Jij kent als geen ander jouw bedrijf en wij zijn de specialisten op gebied van internet marketing. Door onze krachten te bundelen kunnen we zeker mooie successen bekomen.

 

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw kunnen betekenen, zit je met een marketingvraagstuk of heb je een marketingidee? Wij helpen je graag verder.

Daag ons uit

Of lees wat wij

voor jou kunnen betekenen.

Pijltje naar SEO troeven

man doet aan webdevelopment

Waarom samen werken met een digital agency uit Turnhout?

 

DICHT BIJ

 

Aangezien wij zelf in Turnhout gelegen zijn kunnen we bedrijven uit de kempische regio zeer goed vooruit helpen. Heb je vragen of zou je graag eens willen samenzitten, geen enkel probleem. Onze digital accountmanagers komen graag tot bij jou voor een vrijblijvend gesprek!

 

FULL SERVICE

 

Als full service digital agency kan je bij ons terecht voor een groot pakket aan marketingtoepassingen. Of het nu gaat over webdevelopment, content laten schrijven of facebook advertenties opzetten, wij helpen je graag verder.

 

MEER DAN ALLEEN DIGITAAL

 

Buiten ons digitaal gedeelte hebben we ook een volledige redactie achter ons staan. Zo zijn we de trotse eigenaars van magazines en websites zoals techpulse.be, techradar.be en clicks. Zou je hier graag in adverteren? Geen enkel probleem, ook dat is mogelijk.

 

DIGITAL EXPERTS

 

De digitale wereld staat nooit stil. Elke dag komen er nieuwe zaken op de markt die we kunnen gaan gebruiken en om de zo veel tijd veranderd Google zijn algoritme weer om websites een score te geven. Het is niet eenvoudig om deze ontwikkelingen te blijven volgen en zeker niet als je ook nog een bedrijf hebt te runnen. Daarmee kunnen wij helpen. Als digital experts zorgen wij ervoor dat we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de marketingwereld zodat we jullie altijd met raad en daad kunnen bijstaan.

Onze digitale diensten in Turnhout

digitale strategie icoon

Digitale strategie

Het masterplan voor jouw digitale groei!

Wij denken met jouw mee en zetten je digitale strategie op punt

webdevelopment icon

Webdevelopment

Een website ontworpen voor jouw doelgroep

Webdevelopment om bezoekers om te zetten naar klanten

content marketing icon

Contentmarketing

Vertel jouw verhaal en vind nieuwe klanten

Wij zorgen voor meer leads door steengoede content

online marketing icon

Online Marketing

Groei digitaal en boost je performance!

Wij dromen, denken en doen online marketing!

Enkele tevreden klanten:

Digital Agency in Turnhout nodig?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

webdevelopment man