Digitale strategie

Hét adviesplan voor jouw digitale groei!

I love it when a plan comes together!

 

Een bekende zin uit “The A-Team”. En laat ons eerlijk zijn, zonder de perfecte plannen van Kolonel John “Hannibal” Smith was The A-Team nooit zo succesvol geweest. Planning is namelijk de basis van alles en dit telt zeker ook als je met jouw bedrijf digitaal wilt groeien. Een goede digitale strategie blijkt keer op keer de onderscheidende factor voor bedrijven die gaan voor concurrentievoordeel op lange termijn. Met een onderbouwd strategisch plan houd je de touwtjes strak in handen en focus je op performance en resultaat.

Een digitale strategie op maat

 

Elke onderneming is anders en zo dus ook elk strategisch plan. Onze digital experts komen bij jou om een eerste briefing te houden. Hierin gaan we businessgericht met je meedenken en kijken waar er mogelijkheden liggen voor jouw onderneming. Om een goede digitale roadmap te maken is het namelijk belangrijk dat we de in en outs van jouw bedrijf leren kennen.

 

  • Wie is jouw doelgroep?
  • Welke doelen wil je behalen of wat zijn je KPI’s?
  • Op welke platformen vinden we jouw doelgroep het vaakst terug?
  • Welke boodschap wil je overbrengen en waarmee onderscheid je je van de concurrent?

 

Met dergelijke parameters gaan we aan de slag om een marketingstrategie op maat van jouw onderneming uit te werken. We stellen een roadmap samen waarin we adviseren welke stappen je moet ondernemen om jouw bedrijf digitaal te laten groeien.

Heeft jouw onderneming nood

aan een duidelijke digitale strategie?

Strategie klaar, tijd voor actie!

 

Nadat we samen een strategisch plan hebben uitgewerkt, is het tijd om dit in een actieplan om te zetten. We gaan samen met jou kijken welke punten het meeste aandacht verdienen. Dit kan gaan van webdesign, content marketing, social media en google ads tot kleine SEO optimalisaties allemaal gericht om jouw potentiële klanten te bereiken. Het optimaal inzetten van tijd en budget is hierin steeds de belangrijkste factor. Het digitale actieplan zorgt ervoor dat we jouw strategisch plan doelgericht kunnen uitvoeren.

Meetbare resultaten!

 

Ons actieplan laat ons toe om stap voor stap toe te werken naar jouw doelen. Dit gebeurt op een efficiënte en meetbare manier. Data is namelijk van groot belang in een goede strategie. Door het opstellen van tussentijdse rapportages kunnen we alles nauwkeurig opvolgen en eventueel de nodige aanpassingen doorvoeren in functie van jouw doelstellingen.

Een digitale strategie op maat van jouw bedrijf?

 

Wij helpen graag mee jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. De digitale strategie is een advies document waarvoor wij gebruik kunnen maken van de KMO portefeuille.

KMO-Portefeuille-v3