Email marketing

Stuur jouw boodschap naar jouw doelgroep binnen onze vertrouwde omgeving

E-mail is nog steeds een van de grootste en meest effectieve tools binnen de online marketingwereld. Het verzenden van mailings is een snelle en relatief goedkope manier om potentiële klanten aan te zetten tot actie. Je gebruikt hiervoor in eerste instantie natuurlijk je eigen maildatabase, maar die bestaat vaak uit bestaande klanten of potentiële klanten die je (al te vaak) hebt benaderd. Het loont daarom enorm om externe databases binnen jouw doelgroep aan te spreken om daar jouw boodschap en/of promotie naar te sturen.
Start met Email marketing

Email marketing is de responsetool bij uitstek

Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

Promotie van een lopende actie (fotowedstrijd, cashback actie, …)

Promotie van een kennisdocument (white paper, video, …) om leads te genereren

Promotie van een survey/marktonderzoek

Promotie van een event om bezoekers te laten registeren

Exposure bij een productlancering

Directe conversie in een webshop

Je kan bij ons jouw boodschap verspreiden naar onze lezers die binnen jouw specifieke doelgroep vallen. We gaan daarbij binnen onze database op zoek naar lezers op basis van jouw criteria en benaderen ze via een e-mail in jouw look en feel.
Wij hebben de voorbije jaren een zeer extensief e-mailbestand opgebouwd van lezers, surfers en nieuwsbriefabonnees: een bijzonder sterke vertrouwsrelatie. We hanteren daarin bovendien een uitgebreide (GDPR-proof) double opt-in inschrijfprocedure, wat een kwalitatief mailadres garandeert. Onze database wordt daarnaast continu opgeschoond en verrijkt met adresgegevens.
Als adverteerder kan je een commerciële boodschap sturen naar deze interessante doelgroep. De mailing wordt vanuit het merk gestuurd, waarbij er een zorgvuldige controle gebeurt op de boodschap, de doelgroep en het aantal mails dat een abonnee ontvangt. Een goede balans garandeert immers een optimale openingsrate, een uitstekende ontvangst en … een goede respons.

Meer informatie over Email marketing?Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gehouden over evenementen, acties en de nieuwste producten & diensten.


Ik wil meer weten over jullie marketing oplossingen!