Lead generatie campagne opzetten

Relevantie en vertrouwen: De basis voor lead generatie!

Lead generatie campagnes opzetten die meteen sales ready leads opleveren.

Relevantie en vertrouwen: De basis voor lead generatie!

We geloven sterk in het aanbieden van de juiste content (white papers/video’s/…) aan de juiste doelgroep, binnen de juiste redactionele omgeving. Door uw content binnen deze relevante omgeving op de juiste plaats te situeren verhogen we de kans op actie en conversie.

lead generatie starten

Wij kunnen leads generen via volgende manieren.

gated-content

Via gated content

leadgensurvey

Via een survey

leadgenfacebook

Leads via Facebook

leadgenlinkedin

Leads via LinkedIn

Het gated content model van Blue Pixl Media

Het basis lead generatie-model focust zich op het aanbieden van uw kwalitatieve (gated) content op onze sites. Gated content wil zeggen dat geïnteresseerden eerst hun gegevens achter dienen te laten alvorens ze toegang krijgen tot deze content. Deze gegevens worden dan, na toestemming van de geïnteresseerden, met u gedeeld. Op deze manier krijgt u een complete lijst met geïnteresseerden en potentiële kopers van uw product.

Belangrijk hierbij is dat de kwaliteit van de content grote invloed heeft op het resultaat van de campagne en daarmee de kwaliteit van de leads. De content moet probleem- en oplossingsgericht zijn. Een productfolder of flyer is dus niet gewenst en zal minder goede resultaten behalen.

Het unieke en onderscheidende aan dit model is de samenwerking tussen pull en push lead generatie die Blue Pixl Media vanwege haar grote bereik als geen ander kan inzetten.

Blauwe Pixel - Blue Pixl media - normal
Pull:

De (gated) content wordt redactioneel verspreid via de homepages, topic centers en nieuwsbrieven van TechPulse, SmartBiz en Shopfacts. Van daaruit worden de lezers gestuurd

Blauwe Pixel - Blue Pixl media - normal
Push:

De lezers worden via (gerichte) dedicated mails en banners actief benaderd om de (gated) content te downloaden. Zij worden van daaruit gestuurd naar de landingspagina waar zij hun gegevens achter laten.

Dit basismodel dient als ijkpunt en kan indien gewenst op maat worden uitgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan performance based-modellen of modellen waarbij we uw reclameboodschap realtime naar de leads toesturen, om zo uw conversie te optimaliseren.

Wat is lead generatie?

Lead generatie is het proces dat er voor zorgt dat je in contact komt met potentiële klanten. Dit proces is niet meer weg te denken uit de hedendaagse sales funnel. Er zijn verschillende vormen, welke vorm het beste aansluit bij je bedrijf is afhankelijk van verschillende factoren. Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Waarom lead generatie?

Tegenwoordig is er een overaanbod van informatie (ruis). Dit samen met het steeds veranderende aankoopproces maakt dat marketeers op zoek zijn naar nieuwe manieren om potentiële kopers te bereiken of gevonden te worden tussen alle ruis.

Een alternatief voor massaal adverteren (e-mail blasts, bannering…) daarom gaan we gericht op zoek gaan naar uw potentiële klanten (leads). Het is hierbij van levensbelang om uw klanten te zoeken daar waar ze zich verborgen houden.

Enkele klanten waarvoor wij succesvolle campagnes hebben opgezet.

Wil je een leadgeneratie campagne op maat?

 

Vul dan onderstaand formulier in.