E-mailmarketing

Een sterk en tijdloos marketingmiddel

E-mailmarketing met een boodschap gericht op jouw doelgroep

 

E-mail is nog steeds één van de grootste en meest effectieve tools binnen de online marketingwereld. Het verzenden van mailings is een snelle en relatief goedkope manier om potentiële klanten aan te zetten tot actie.

 

Een nieuwsbrief verzenden is zowel voor informatieve als commerciële doeleinden enorm geschikt dankzij de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. Het mag echter niet blijven bij een mooi opgemaakte e-mail. De content die je gebruikt in je e-mail is minstens even belangrijk.

 

Maar daar blijft het niet bij. Dankzij onze verschillende mediaplatformen hebben wij zelf een uitgebreid e-mailbestand. Heb jij baat bij het bereiken van een grote groep ICT- en techbedrijven? Dan kunnen we buiten jouw eigen e-mailbestand ook dat van ons activeren.

 

Wij helpen je met e-mailmarketing.

Start e-mailing

Of lees wat e-mailmarketing

voor jou kan betekenen.

Pijltje naar SEO troeven

Man bezig met e-mailmarketing

E-mailmarketing die jouw klant overtuigt en raakt

 

RESPONSIEVE NIEUWSBRIEF

 

Door gebruik te maken van de juiste programma’s heb je op 1, 2, 3 jouw nieuwsbrief omgevormd tot een responsieve nieuwsbrief. Dat is enorm belangrijk in een tijdperk waar meer dan 46% van de e-mails geopend worden op een smartphone. Hierdoor zal je klik- en open rate hoger worden.

 

ACTIVEER JOUW KLANTEN

 

Jouw nieuwsbrief voorzien van de juiste content voor jouw doelgroep is enorm belangrijk. Het is namelijk de content die ervoor zorgt dat ze jouw nieuwsbrief zullen lezen en overgaan tot een actie. Kan je hulp gebruiken bij het schrijven van de juiste content? Geen probleem, wij zijn er om te helpen.

 

ANALYSEREN

 

Het analyseren van de resultaten van de e-mailcampagne is misschien wel de belangrijkste stap. Je krijgt van ons een duidelijke analyse terug met wie van jouw klanten de e-mail gelezen heeft, doorgeklikt heeft of zich uitgeschreven heeft. Hierdoor kan je in de toekomst je e-mails nog efficiënter maken en meer conversie genereren.

 

BLUE PIXL MEDIA PLATFORM

 

Blue Pixl Media heeft zelf diverse eigen contentplatformen waarmee een extensief mailingbestand is ontstaan met een breed publiek in de ICT en Tech-wereld. Wij stellen dit e-mailbestand ook ter beschikking. Hierdoor spreek je een nóg groter doelpubliek aan. Indien je meer cijfers wilt zien van onze contentplatformen, neem dan een kijkje op de mediapagina.

Wij staan je bij in elke stap

 

E-mailmarketing is een van die marketingonderdelen die bedrijven zelf zouden kunnen doen, maar waarvoor ze meestal de tijd niet vinden. Daarom helpen wij jou hier graag bij.

 

Het begint allemaal bij de juiste strategie te bepalen, goede content te creëren, dit allemaal in een fris jasje te steken dat jouw doelgroep aanspreekt, en daarna de resultaten te analyseren. Heb je hulp nodig bij een stap uit het proces of laat je liever het volledige proces door ons doen? Het is allemaal mogelijk. Ons team van professionals staat klaar om jou in elke stap te ondersteunen.

Groep mensen doen e-mailmarketing

Enkele tevreden klanten:

Hulp nodig bij je e-mailmarketing?

Vul dan onderstaand formulier in.