Leadinfo

Haal de volledige leadgeneratie kracht van je website naar boven

Herken jouw zakelijke websitebezoekers

 

Veel bedrijven hebben een website met hetzelfde doel, het genereren van Leads. Om leads te genereren via je website zorgen we voor de juiste call-to-actions. Met een goede SEO, SEA en content marketing strategie krijg je de juiste bezoekers op je website. Maar niet elke bezoeker laat zijn gegevens meteen achter.

 

Met Leadinfo kom je te weten welke bedrijven jouw website bezocht hebben en welke pagina’s ze bekeken hebben. Alle gegevens worden in een overzichtelijk dashboard getoond zodat jij ze meteen kan contacteren. Zo haal je de volledige leadgeneratie kracht van je website naar boven!

Of lees wat Leadinfo voor jou

kan betekenen.

Pijltje naar SEO troeven

Leadinfo op macbook

Waarom is dit zo belangrijk?

 

MEER LEADS

 

Niet elke bezoeker laat zijn contactgegevens achter. In Leadinfo kan je toch zien welk bedrijf jouw website bezocht heeft. Zo hoef je niet meer te wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar kan je direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

 

DE DATA IS VAN JOU

 

Alle data die verzamelt wordt binnen Leadinfo is van jou. Ook wanneer u zou stoppen met het de leadgeneratie software kan je de gegevens exporteren en in de toekomst gebruik maken van de gegevens. Zelfs met een Trial versie is dit mogelijk! Wil je hier mee aan de slag, aanvragen is eenvoudig

 

GEDAAN MET KOUDE PROSPECTIE

 

We houden er allemaal niet van. Een bedrijf dat belt om een service aan te bieden waar je nog nooit van gehoord hebt. Koude prospectie is niet meer efficiënt. Dankzij Leadinfo kan je nu zien welke bedrijven jouw bezocht hebben en dus waarschijnlijk ook geïnteresseerd zijn in jouw diensten.

 Integreer Leadinfo met elk CRM-systeem

Hoe werkt Leadinfo

 

Herken jouw zakelijke websitebezoekers in slechts 3 stappen

Leadinfo nummering blauw

Vraag jouw proefversie aan

LeadInfo heeft een proefversie van 14 dagen. Je moet geen creditcard of andere betaalgegevens achterlaten om hier met aan de slag te gaan.

Installeer de code op jouw website

Installeer een stukje code op je website of maak gebruik van de WordPress plugin. Ons team kan jouw hier ook bij helpen.

Herken zakelijke bezoekers meteen

De algoritmes van Leadinfo gaan meteen aan de slag met het identificeren van jouw bezoekers. Krijg meteen inzicht in de zakelijke bezoekers van jouw website.

Vraag een proefversie van Leadinfo aan

Leadinfo Partner badge