SEA

Slim werken aan je betaalde bereik

Organisch en betaald bereik

 

Naast het optimaliseren van de website om organisch bereik te genereren (SEO), is het cruciaal om met zoekmachine-advertenties (search engine advertising, ofwel SEA) aan je betaalde bereik te werken. Grofweg is SEO de langzamere manier om beter bereik te genereren op internet en SEA de snellere manier. Beide horen thuis in een degelijke digitale strategie.

Versterk je online positie

 

Je versterkt jouw online positie dus niet alleen door content te schrijven en meer webpagina’s te maken. Door het adverteren via zoekmachines kan je gerichter producten, diensten en acties promoten op het internet.

 

Bovendien geeft SEA nog meer inzichten in hoe klanten op jouw website bewegen en kan je hierdoor betere doelen stellen. Het is mogelijk om snel in te spelen op veranderingen.

 

Blue Pixl Media neemt het werk hier van je over: wij beheren je online advertenties. Zo krijg je nog meer bereik en valt je bedrijf beter op. Ook is het mogelijk dingen zelf te doen. Wij begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes.

Hulp nodig met adverteren in zoekmachines?

Contacteer ons

Met SEA vinden klanten jouw bedrijf

 

De meeste zoekopdrachten beginnen in Google, zo’n 63.000/seconde om er een cijfer op te plakken. Studies tonen ook aan dat 94% van de clicks in Google gebeuren vanaf de eerste pagina. Het spreekt dan ook boekdelen dat bovenaan in Google staan voor jouw zoekwoorden belangrijker is dan ooit. Met een correcte set-up van jouw SEA-account en een goede zoekwoordanalyse zorgen we ervoor dat jouw bedrijf prominent op de eerste pagina te vinden is.

 

Aangezien je bij SEA-campagne’s betaalt om bovenaan in Google te eindigen, kan je meteen resultaten boeken. Wij houden jouw campagnes nauwgezet in de gaten zodat je niet te veel gaat betalen. Als we jouw Analytics-gegevens koppelen met Adwords krijgen we de conversiewaarden ook te zien. Hierdoor is er meteen een meetbaar resultaat en kan je in detail nagaan wat jouw investering opbrengt.

Bovenaan in Google

Direct resultaat

Meetbaar resultaat

Snelle conversie

SEA advertentie overzicht
SEA Targetting

Van doelstelling naar campagne naar rapportering

 

Hoe gaat Blue Pixl Media je helpen om een succesvolle zoekmachinecampagne te beginnen?

 

De volgorde is als volgt:

  • Zoekwoordenonderzoek, te beginnen bij jouw core-business
  • Doelen stellen van de advertentie
  • Landingspagina’s vormgeven
  • Met daaronder correcte call-to-actions volgens gestelde doelen
  • Advertentiebudget bepalen
  • Advertenties schrijven en lanceren
  • Monitoren, bijsturen en aanpassen
  • Rapportering via aangepaste dashboards

Enkele tevreden klanten:

Mapon logo
Apostle logo
CFG logo

Hulp nodig met adverteren in zoekmachines?

Vul dan onderstaand formulier in.