SEO

Beter online gevonden worden

SEO om van jouw website een leadmachine te maken

 

SEO of zoekmachineoptimalisatie is één van de belangrijkste onderdelen binnen online marketing. Met een goede strategie zorg je er voor dat jouw website bovenaan de Google-zoekresultaten staat.


Waarom is dit belangrijk? Omdat ongeveer 80% van de internetgebruikers Google gebruiken om zaken op te zoeken en driekwart daarvan nooit verder dan de eerste pagina kijkt.

 

Je investeert dus best tijd in het beter vindbaar maken van je website. En wij kunnen daarbij helpen.

Of lees wat SEO voor jou

kan betekenen.

Pijltje naar SEO troeven

Computer met SEO zoektocht

Waarom is het zo belangrijk voor jouw website?

 

BETERE ZICHTBAARHEID

 

Een goede zichtbaarheid in de zoekresultaten is van essentieel belang in het internettijdperk. Iedereen, dus ook jouw doelgroep, zoekt eerst informatie op via het internet voor hij overgaat tot een aankoop van een product of dienst. Met goede SEO sta jij bovenaan in de zoekresultaten en ben je zichtbaar voor je potentiële klanten.

 

MEER LEADS

 

Een goede zichtbaarheid zorgt voor meer bezoekers op je website. Door jouw website gebruiksvriendelijk op te bouwen en af te stemmen op de wensen en doelen van jouw doelgroep zet je deze bezoekers snel om in echte leads.

 

NIET BETALEN VOOR BEZOEKERS

 

Met een goede SEO-strategie kom je organisch bovenaan te staan in de zoekresultaten. De bezoekers die op jouw website terechtkomen door op je link te klikken kosten hierdoor geen cent. Wij raden wel steeds aan om dit te combineren met een goede SEA strategie.

 

B2B & B2C

 

Of je nu verkoopt aan bedrijven of particulieren, iedereen zoekt op het internet. Wij zorgen ervoor dat onze strategie aangepast is aan jouw specifieke doelgroep.

SEO, geen klein beestje

 

De beste SEO-resultaten haal je door een langetermijnstrategie te gaan toepassen. SEO is namelijk niet iets dat je op een paar dagen voor elkaar krijgt.

 

Aangezien SEO uit verschillende punten bestaat, beginnen we met een audit. We scannen jouw website alsof we zelf een zoekrobot zijn. Zo vinden we welke zaken reeds op punt staan en waar nog aan gewerkt moet worden. Op basis van deze audit maken we een adviesrapport en een stappenplan. Nadien zetten we onze woorden ook om in daden en gaan we aan de slag. Dit zijn enkele zaken waar we naar kijken:

 Technische SEO

Lokale SEO

Linkbuilding

Vinkje bij content Content

Vinkje bij keywords Keywords

vinkje bij Usability Usability

SEO denkproces aan tafel

Klinkt het ingewikkeld? Is het niet hoor!

 

Wij zijn zelf ook geen fan van moeilijke woorden en vakjargon. Daarom letten wij er op dat we tijdens onze meetings in duidelijke mensentaal communiceren.

 

We houden jou op de hoogte van de resultaten van de campagne. In een overzichtelijk rapport gieten we alles samen zodat je in één oogopslag alles kan zien. Toch nog vragen? Geen enkel probleem, we komen graag persoonlijk alles toelichten.

De SEO van jouw website laten knallen?

 

Plan een meeting in en we kijken er samen naar.

Vergadering over SEO