Video

Laat jezelf zien en deel met je klanten

Kijken, klikken, kopen

 

Dat video goed werkt om klanten aan te trekken is algemeen bekend. We zien astronomisch veel beelden en ook vóór het internettijdperk waren televisiereclames al groot. Tegenwoordig is het mantra ‘kijken, klikken, kopen‘ een belangrijke drijfveer om filmpjes te maken, hoewel dat niet alleen geldt voor video natuurlijk.

 

Alles moet lekker kijken en mensen moeten zich prettig voelen bij wat ze zien om ook actie te ondernemen. Vandaag de dag is het gelukkig goed mogelijk om met video te starten.

 

Blue Pixl Media helpt je op weg met het produceren van audiovisuele middelen.

En... Actie!?

Of lees wat video

voor jou kan betekenen.

Pijltje naar SEO troeven

Waarom beginnen met video?

 

VIDEO DRAAGT BIJ AAN VERTROUWEN

 

Mensen zijn visueel ingesteld en vanwege het mobiele tijdperk zien we meer beelden dan ooit. We doen zaken met mensen, en via beeld en geluid komt de persoon achter de ondernemer goed over.

 

EENVOUDIGER MIDDEL OM IETS UIT TE LEGGEN IS ER NIET

 

Zoals een foto meer dan duizend woorden zegt, zegt een video meer dan duizend foto’s. Onderzoek wijst uit dat we beter visuele middelen opslaan in ons geheugen dan tekst. Bovendien is beeld snel, we weten binnen 3 seconden of we verder willen kijken. We kiezen sneller voor iets wat we hebben gezien en ervaren dan iets wat we zelf in ons hoofd moeten vormgeven.

 

VEEL MIDDELEN, LAGE DREMPEL

 

Iedereen kan met zijn smartphone beginnen met filmen. YouTube, Instagram en Facebook zijn allemaal kanalen waarop we direct onze video kwijt kunnen. Daarnaast leren we snel wat wel of niet werkt. Wanneer we filmpjes gaan plaatsen op social media krijgen we ook interactie met ons publiek.

 

OVERAL TE GEBRUIKEN

 

Audiovisuele middelen die op bijvoorbeeld YouTube staan, kunnen we ook gebruiken op onze website, andere sociale media kanalen en lokale tv. Daarnaast delen we tegenwoordig in chatgroepen op WhatsApp of Telegram ook steeds vaker filmpjes.

Samen aan je video’s werken

 

YouTube is de tweede grootste zoekmachine ter wereld. Grote partijen zoals LinkedIn en Facebook hebben video al lang omhelsd. Nu jij nog! Het ligt voor de hand dat we als ondernemer ook iets aan videoproductie gaan doen.

 

Gelukkig zijn wij er om je te helpen bij het vormgeven van diverse soorten video’s: van idee tot uitvoering. Maar niet alleen dat, we helpen je ook met deze onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep.

 

Op die manier kunnen jouw klanten kijken, klikken en kopen.

 

Waar helpen wij je mee?

Script schrijven

Scenario tekenen

Productie regelen

Opnames

Montage

Levering via cloud

Bouw aan de klantrelatie door filmpjes te plaatsen

 

Video draagt bij aan méér dan alleen naamsbekendheid. Met video behaal je bijvoorbeeld interactie met je doelgroep op social media. Wanneer een filmpje geplaatst wordt, stuw je niet alleen de omzet (door middel van linkplaatsing), maar je ziet ook direct hoe er gereageerd wordt op de content. Daarom is het van groot belang door te zetten en te blijven experimenteren met diverse soorten video.

 

Blue Pixl Media helpt je bij het produceren van audiovisuele middelen en begeleidt je bij het traject. Als video eenmaal zijn plek heeft gekregen in het bedrijf, biedt het bodem voor talloze mogelijkheden. Met behulp van de camera op je smartphone kun je al veel resultaten boeken. Ook kunnen wij je helpen volledige professionele producties draaien.

Veel vormen bieden veel ruimte voor experimenteren

Het is wel eens moeilijk om te bepalen welke vormen van video we gaan gebruiken voor onze marketingdoeleinden. Gemiddeld genomen, hebben we het voornamelijk over de producten en diensten van een organisatie. Dit bepaalt de inhoud, die de basis vormt voor het doel van het videomiddel.

 

Waarvoor gebruiken we video?

 

  • Productpresentaties
  • Interviews
  • Documentaires
  • Video-advertenties
  • Tv-reclames
  • ‘Quick & dirty’ app-filmpjes
  • Uitleg-animaties
  • Testimonials

 

Graag zoekt Blue Pixl Media samen met haar klanten uit met welke soorten videomiddelen ze het beste kunnen gaan werken.

Voorbeelden van onze klanten:

Aan de slag met video?

Vul dan onderstaand formulier in.