Social media marketing

Waarom kiezen voor onze social media oplossingen?

Jouw merk zichtbaar op de juiste social media kanalen

Door zichtbaar te zijn en actief deel te nemen, profileer je jouw bedrijf sterker in de markt. We zetten graag enkele redenen op een rijtje hoe social media jouw bedrijf succes kan brengen.

Activeer social media oplossingen

Adverteren via social media, wat verandert er voor jou?

traffic

Traffic naar je website vergroten en versterken

Omzet-verhogen

Stijging van aankopen & leads

social-media_7

Koopgedrag beïnvloeden

adveteren_social-media

Adverteren middels social campagnes en jouw doelgroep targeten

earth-branding

Naamsbekendheid vergroten van je merk, product of dienst

community

Opbouwen van een community & fanbase

connections

Interactie met je doelgroep

social-media_4

Je boodschap eenvoudig en kosteloos verspreiden

Wat kunnen wij voor jouw social media betekenen?

Wij stellen samen met jou de juiste social media doelen, bekijken welke tone of voice het beste bij je past en gaan mee op zoek naar de juiste doelgroep.
Zo gaan we voor structurele groei van je social media kanalen. We bouwen relaties op met je social media bezoekers en maken een content planning om zo alles op de juiste tijdstippen bij je volgers te krijgen!
Ook op gebied van content kan je bij ons terecht.
Wij kunnen ook je social media posts volledig uitwerken en schrijven. Tot slot kan je bij ons terecht voor tientallen praktische tips + voorbeelden om vervolgens zelf aan de slag te gaan.

Evaluatie

Na afloop evalueren we graag de werkzaamheden en bevindingen. Vervolgens bespreken we de mogelijke kansen op het gebied van social advertising en content.

Waarom aanwezig zijn op social media?

De digitale en sociale media zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en als bedrijf kun je het je daarom ook niet meer permitteren om niet aanwezig te zijn op social media. Niet alleen je website is je online visitekaartje, maar ook je social kanalen. Het is daarom van groot belang dat ook deze kanalen een juiste weerspiegeling zijn van jouw bedrijf en dat er een juiste strategie wordt gehanteerd vanaf de basis.

In de praktijk zien we dat bedrijven het lastig vinden om zich hierin te (blijven) verdiepen of dat de benodigde social kennis mist. Naast dat je social kanalen je bedrijf kunnen helpen, kan een verkeerde hantering je business ook in de weg zitten. Wij helpen je graag op weg om deze belangrijke social fundering goed te zetten en de juiste handvaten mee te geven voor een succesvolle social visibility.

Hulp nodig met het inrichten of uitbouwen van je social media?

 

Vul dan onderstaand formulier in.