Social visibility

Waarom kiezen voor social visibilty?

Door zichtbaar te zijn en actief deel te nemen, profileer je jouw bedrijf sterker in de markt. We zetten graag enkele redenen op een rijtje hoe social media jouw bedrijf succes kan brengen
Activeer social visibilty

Naamsbekendheid vergroten van je merk, product of dienst

Opbouwen van een community & fanbase

Interactie met je doelgroep

Je boodschap eenvoudig en kosteloos verspreiden

Traffic naar je website vergroten en versterken

Stijging van aankopen & leads

Koopgedrag beïnvloeden

Adverteren middels social campagnes en jouw doelgroep targeten

Social visibility, wat is het juist?

De digitale en sociale media zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en als bedrijf kun je het je daarom ook niet meer permitteren om niet aanwezig te zijn op social media. Niet alleen je website is je online visitekaartje, maar ook je social kanalen. Het is daarom van groot belang dat ook deze kanalen een juiste weerspiegeling zijn van jouw bedrijf en dat er een juiste strategie wordt gehanteerd vanaf de basis.
In de praktijk zien we dat bedrijven het lastig vinden om zich hierin te (blijven) verdiepen of dat de benodigde social kennis mist. Naast dat je social kanalen je bedrijf kunnen helpen, kan een verkeerde hantering je business ook in de weg zitten. Wij helpen je graag op weg om deze belangrijke social fundering goed te zetten en de juiste handvaten mee te geven voor een succesvolle social visibility.

Evaluatie

Na afloop evalueren we graag de werkzaamheden en bevindingen. Vervolgens bespreken we de mogelijke kansen op het gebied van social advertising en content.

Looptijd & investering:

Na ingang van de looptijd zullen de werkzaamheden binnen 3 weken worden verzorgd. Dit onder voorbehoud indien er vanuit beide partijen in kort tijdsbestek wordt gecommuniceerd en wordt aangeleverd.

Inhoud pakket Social Visibility

 950

Eenmalig

Opzetten en inrichten van de relevante bedrijfsprofielen of optimalisatie van de huidige bedrijfsprofielen (Facebook, Instagram en/of Linkedin)

De juiste instellingen & aanpassingen worden doorgevoerd op het gebied van: Profielfoto & Afbeeldingen met daarbij juist titels en omschrijving

Call to Action knoppen

Contact- en bedrijfsgegevens

Juiste indeling & tabbladen

Showcase van je product of dienst

3 tot 6 niet-gesponsorde posts

tientallen praktische tips + voorbeelden om vervolgens zelf aan de slag te gaan

Meer info over het social visibility pakket?

Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte worden gehouden over evenementen, acties en de nieuwste producten & diensten.


Ik wil meer weten over jullie marketing oplossingen!