Webdevelopment

Stel samen met ons je doelen op en we gaan voor je aan de slag

Webdevelopment om bezoekers om te zetten naar klanten

 

Investeren in de ontwikkeling van je website is een must geworden om de concurrentie voor te blijven als bedrijf. Je website wordt meer en meer gezien als het gezicht van je bedrijf. Het is je primaire communicatiemiddel naar jouw bestaande en potentiële klanten toe. Het is daarom belangrijk dat je jouw bezoeker de juiste boodschap meegeeft.

 

Het bouwen van een website is veranderd. Tegenwoordig heb je ongeveer 8 seconden om een eerste sterke indruk achter te laten en de gevoelige snaar van je bezoeker te raken. Jouw website moet dan ook voorzien zijn van de juiste structuur en content om hun aandacht te krijgen.

 

Maar hier stopt het niet, ook op technologisch vlak moet hij met zijn tijd mee. Een website moet werken op desktop, tablet en mobiel en voldoen aan de technische vereisten van zoekmachines. Hier helpen wij jou graag mee.

Start web project

Of lees wat webdevelopment

voor jou kan betekenen.

Pijltje naar SEO troeven

man doet aan webdevelopment

Waarom beginnen aan een webdevelopment project?

 

DE FUNDERING VAN JE MARKETING

 

Om jouw bedrijf digitaal te laten groeien, heb je een solide basis nodig. Net zoals bij een huis moet de fundering eerst goed zijn voor je verder kan bouwen. Om van jouw website deze solide basis te maken, combineren we de correcte woorden en beelden met een goede navigatiestructuur.

 

MEER TRAFFIC & MEER KLANTEN

 

Het belangrijkste doel van jouw website is de aandacht trekken van jouw doelgroep. We bouwen jouw website zodat hij de aandacht trekt, meer traffic genereert en, nog belangrijker, zodat jij deze traffic kan omzetten in echte klanten.

 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

 

Mensen maken geen gebruik meer van een encyclopedie of een telefoonboek, we vragen het aan Google. We houden rekening met het technische SEO gedeelte vanaf de start van jouw project. Hierdoor leggen we reeds de basis om jouw website bovenaan de zoekresultaten van de zoekrobots te laten verschijnen.

 

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST

 

Ondernemingen groeien en breiden uit, maar ook het internet verandert dagelijks. Door van het begin samen een duidelijke marketingstrategie op te maken, zorgen we ervoor dat jouw website klaar is om mee te groeien met jouw onderneming en klaar is voor de veranderingen die het internet met zich meebrengt.

Zo starten we jouw webdevelopment project

 

De juiste internetstrategie, inhoud en menustructuur bepalen aan het begin van jouw webdevelopment project is essentieel. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google en de bezoeker zijn weg zal vinden op je website.

 

Zodra de strategie en de inhoud scherp zijn, gaan onze webdevelopers aan de slag om jouw website de juiste look & feel te geven. We zorgen dat we de aandacht van de bezoeker meteen grijpen en hem de juiste weg naar conversie tonen.

 

Wij lanceren jouw website, maar stoppen daar niet. Een website vraagt een continue verbetering  van functionaliteiten, het up-to-date houden van teksten én moet up-and-running blijven. Ook hiervoor kan jij op ons rekenen.

 

In een notendop:

Strategie bepalen

Goede content

Juiste menustructuur

Functioneel design

Mobile friendly

Support

Enkele tevreden klanten:

De Bonte Bij logo
CFG logo
Niantec logo

Website of webshop laten bouwen?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

webdevelopment man