Uva D’Oro

Italiaanse wijnen met passie gekozen

Uva D’Oro: Wijnhandelaar van Italiaanse wijnen.

 

Blue Pixl Media had het genoegen om een commercieel verhaal te schrijven voor Uva D’Oro. Het bedrijf uit Ham importeert zijn wijnen rechtstreeks bij selecte wijnhuizen in Italië. Zaakvoerster Nancy Van De Brande liet door verschillende bedrijven hun webshop analyseren, maar koos vrij snel voor Blue Pixl Media. De gepassioneerde wijnhandelaarster uit Ham blikt samen met ons terug op hun nieuwe website, met webshop.

Uva D'oro shop op macbook

Keuze voor Blue Pixl Media was snel gemaakt

 

“Ik kreeg op korte tijd van verschillende bedrijven dezelfde vraag: of ze mijn webshop mochten analyseren en een voorstel konden doen”, vertelt Nancy. “Wat me meteen voor Blue Pixl Media deed kiezen? De duidelijke taal en het aangename contact. Bij andere bedrijven ervaarde ik dat toch als afstandelijker en commerciëler. Maar vooral: ze gebruikten taal die ik niet verstond. Om als klant vertrouwen te krijgen, wil ik toch graag begrijpen wat een bedrijf me vertelt. Ik ben nu eenmaal geen IT’er. Daarom ben ik niet met hen verdergegaan en was de keuze voor Blue Pixl Media eigenlijk vrij snel gemaakt”, verklaart de wijnspecialiste.

Doeltreffend ingespeeld op de wensen van de klant

 

“Ik had ook van in het begin het gevoel dat Blue Pixl Media met mij meedacht: ze wisten duidelijk wat mijn bedrijf nodig had. Ze hebben veel aandacht besteed aan SEO en vindbaarheid in Google. Dankzij hen ben ik met een beperkt budget kunnen opstarten en is er ruimte genoeg voor toekomstige groei en upgrades aan de website”, zegt Nancy. “Vervolgens hebben ze een mooie formule uitgewerkt. En dat vind ik het belangrijkste: die kwam helemaal tegemoet aan het verhaal van Uva D’Oro en onze noden. Al mijn verwachtingen werden ingelost, met ruimte voor toekomstige updates”, merkt Nancy tevreden op.

Wijnkelder-Uva-DOro-foto
wijnwebsite-Uva-d'oro

Uiterst tevreden over de klantenservice

 

Nancy is ook bijzonder opgetogen over de klantenservice. “Tijdens de eerste kick-offmeeting werd alles al meteen heel open en diep besproken. Er werd nooit rond de pot gedraaid. Ook na de verkoop kon ik vlotjes bij Blue Pixl Media terecht met al mijn vragen en ik kreeg telkens snel een duidelijk antwoord.

Ik kan altijd terecht met al mijn vragen

Waarom ik Blue Pixl Media zou aanraden voor een website? Dat is zeker en vast hun brede waaier aan content-ervaring. Naast een uitstekende kennis van webdesign hebben ze marketeers en redacteurs in dienst die het commerciële plaatje af maken met de juiste inkleding” besluit Nancy

De eerste resultaten zijn veelbelovend

 

In Google Search Console kan je eenvoudig zien hoe de klik- en vertoningsratio over verschillende maanden stijgt of daalt. Bij Uva D’Oro zien de eerste resultaten er alvast veel belovend uit!

Search Console grafiek Uva D'Oro

Graag eens praten over wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Laat een berichtje achter en we contacteren je zo snel mogelijk.

Vergadering over SEO