Marketingbureau Turnhout

Marketingoplossingen voor iedere onderneming

Onze marketing diensten

Blue Pixl Media is een full service digital agency én publisher.

 

Als marketingbureau in Turnhout helpen wij ondernemers successen te halen uit online.

 

Omdat wij als uitgever ook beschikken over een volledige redactie kunnen wij de marketing en de content volledig op poten zetten voor ondernemers.

 

Wij werken volgens het principe ‘Build, Grow, Expand’, waarover hieronder meer te lezen valt.
Hoe gaat jouw bedrijf online een succes worden? Wat is jouw doel met online marketing?

 

Onze digitale oplossingen helpen je bij het bereiken van nieuwe klanten. Laat ons zorgen voor de verdere versterking van je business.

 

Bij ons kan je terecht voor, lead generation campagnes, content marketing, een nieuwe website, SEO, SEA, conversieoptimalisatie, brand awareness en veel meer.

 

Wij hebben onze marketingdiensten onderverdeeld in drie categorieën: Build, Grow en Expand.

Build

Je wil met je bedrijf de eerste stappen zetten in de online wereld?  Dan zijn volgende diensten must-haves voor je onderneming. Wij helpen je bij het opzetten van het marketingplan, de website en de social media kanalen die bij je bedrijf passen. We denken mee rond de creatie van de juiste content en kunnen deze ook makkelijk voor je schrijven. Behoort je bedrijf tot deze categorie dan kies je best voor onderstaande diensten uit de categorie BUILD
Blue pixl media - Build diensten

Webdevelopment

Een website bepaalt waar jij voor staat als bedrijf, bij velen is de website uitgegroeid tot het meest centrale gedeelte van hun bedrijf. Het totaalplaatje moet kloppen. Dit houden wij met Blue Pixl Media steeds voor ogen. Wij luisteren naar jouw noden en wensen en stellen aan de hand hiervan een website samen die bij je bedrijf best of je nu producten of diensten aanbiedt, wij creëren de juiste oplossing!

Marketing strategie

De online omgeving van je bedrijf bouw je niet zonder een plan. Naast de technische opbouw is het vanaf de start belangrijk om de juiste doelstellingen en de juiste uitwerking van je strategie te selecteren. Wij stellen de juiste vragen zodat we samen een concrete strategie kunnen uitdenken.

Blauwe circel beschrijft content marketing 3

Content marketing

Content is essentieel, ook hiervan zijn wij bij Blue Pixl Media rotsvast overtuigd. Wij stellen samen met jou een contentmarketingplan op en bekijken welke content op welke moment voor jouw doelgroep een meerwaarde kan zijn. Ons contentteam (journalisten, redacteurs en tekstschrijvers) zorgt voor kwalitatief hoogstaande content waardoor je een voorsprong neemt op je concurrentie.Wij maken content voor sociale media, white papers, blogs, e-books, video’s en infographics en zorgen ervoor dat die in het oog springt en aansluit bij jouw huisstijl indien gewenst.

Social media strategie

Gewoon iets posten zonder hierover na te denken gaat voor je bedrijf geen meerwaarde creëren. Wij analyseren wat voor jou de juiste kanalen zijn en welke strategie je best hanteert bij het posten van content naar je doelgroep. We gieten dit in een strategie met bijhorende kalender. De behandeling hiervan kunnen wij eveneens op ons nemen, zodat jij dit niet hoeft te doen.


Ik wil meer weten over jullie Build oplossingen!

Grow

Je bedrijf heeft zijn eerste stappen online al gezet, maar je wil meer: je wil groeien! Dat kan, ook hiervoor hebben wij een breed aanbod aan diensten beschikbaar. We starten met een 0-meting om je huidige online situatie in kaart te brengen. Nadien gaan we samen bepalen waar er voor je bedrijf online groei mogelijk is. Behoort je bedrijf tot deze categorie dan kies je best voor onderstaande diensten uit de categorie GROW
Blue pixl media - Grow diensten

0-meting

Wij inventarissen je huidige online situatie. Wij nemen een snapshot van al je kanalen en zorgen ervoor dat we alle verbeterpunten in kaart brengen zodat er door een strategische keuze een nieuwe periode van groei kan starten voor al je campagnes.

E-mailmarketing

E-mailmarketing bestaat al heel wat jaren in de onlinewereld. Bij ons kies je voor een e-mailmarketingcampagne waar de data aansluit bij je doelgroep. Door onze grote hoeveelheid aan online platformen kunnen wij binnen verschillende sectoren de juiste hoeveelheid nieuws en artikelen brengen. Je kan kiezen voor shared en dedicated campagnes. Frequente herhalingen zorgen voor brand awareness, de mogelijkheden zijn legio!

Lead generation

Gegevens van potentiële klanten verzamelen door middel van verschillende inbound marketing acties. Bij ons kies je voor lead generation campagnes aan een vaste prijs per lead. Deze leadprijs stellen we samen naargelang de data die je wenst te verzamelen en dit in combinatie met de beschikbaarheid van onze platformen. Deze vaste prijs zorgt ervoor dat je makkelijk de meerwaarde voor je onderneming kan berekenen!

Marketing automation

Dit kunnen we zien als het automatiseren van verschillende processen of terugkerende taken binnen je bedrijf. Zorg ervoor dat je je inbound strategie op punt hebt staan alvorens je start met het implementeren van de marketing automation strategie. De meerwaarde komt pas echt op het voortouw wanneer er grote hoeveelheden geautomatiseerd worden, dit zal zorgen voor een betere data-analyse en een verhoging van de omzet. Meestal starten we bij Blue Pixl Media met het automatiseren van het e-mailverkeer.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is tegenwoordig een alom aanwezig begrip. Het is cruciaal voor het online succes van je onderneming. Je bedrijf zal sneller gevonden worden, je online klantenportefeuille en omzet zullen verhogen. Het is een niet te onderschatten onderdeel van je langetermijnstrategie. Door de mix van technische kennis van onze marketeers en de kennis van onze redactie en content marketeers zijn wij in staat om een perfecte SEO-strategie te implementeren in je onderneming.

Zoekmachine advertenties

Algemeen bekend onder de term SEA en simpel omschreven door “gevonden worden op Google door het gebruik van betalende advertenties”. Wil je hiermee starten of dat wij je bestaande campagnes gaan beheren, geen enkel probleem: beide zijn mogelijk. Voor een bestaande campagne gaan we aan de slag met je account en met Google Analytics om zo je campagne te optimaliseren. Wij vergeten ook de technische kant niet en kunnen ook op deze manier bijsturen.
Begint je vanaf 0, dan stellen we samen met jou een keyword plan op binnen je sector, rekening houdend met de concurrentie, trends, locatie, enzovoort. Met onze in-house marketeers brengen wij je Google Ads-campagnes naar een hoger niveau.


Ik wil info over de Grow oplossingen

Expand

Je hebt reeds een succesvol online bedrijf en je genereert leads en sales via verschillende online kanalen. Toch heb je het gevoel dat je er nog niet het maximale uit haalt? Ook dan hebben wij voor je bedrijf de juiste oplossingen. Wij maken van je bedrijf een volwaardig online merk, met een hoge online zichtbaarheid en een groeiende merkbekendheid op alle mogelijke kanalen! Behoort je bedrijf tot deze categorie dan kies je best voor onderstaande diensten uit de categorie EXPAND
Blue pixl media - Expand diensten

Brand awareness

Je merk aanwezig laten zijn en top of mind geraken bij je doelgroep, het klinkt misschien voor sommigen wat abstract maar bij Blue Pixl Media zorgen wij samen met jou voor een heldere visie. We stellen meetbare doelen in en gaan aan de hand van verschillende campagnes op zoek naar de juiste groei van je merknaam.

Affiliate marketing

Weinig tijd, maar veel ambities, laat ons je campagnes beheren, een onderdeel hiervan kan zijn affiliate marketing, wij zorgen voor de nodige omzet verhoging door in te zetten op de juiste netwerken.

Display Advertising

Van A tot Z kunnen wij je hier geruststellen, wij maken de volledige campagne op, van tot integratie in uw Google Ads campagnes. Ook hierbij zorgen wij voor een rapportage op het einde van de maand.

Videomarketing

Video ads op YouTube, hierbij zorgen wij er steeds voor dat wij je video aan de juiste doelgroep tonen. Het zorgt voor extra merkbekendheid en je kan extra potentiële klanten bereiken.
Het is ook een mooie manier om je marketinglijsten op te bouwen!


Ik wil info over de Expand oplossingen