Media platformen, bereik de juiste bezoekers!

Zeer veel multimedia- en technologiegebruikers in handbereik

Breed aanbod Mediaplatformen

Met de combinatie van online platformen en magazines bestrijkt Blue Pixl Media de volledige markt van multimedia- en technologiegebruikers: van ICT-nieuws en achtergrond (TechPulse), tot techbuyers en power users (TechRadar), techliefhebbers (Clickx) en gepassioneerde fotografen (Shoot). Ieder jaar geven wij het ICT Jaarboek uit.
Ongelooflijk geobsedeerd door tech, helpt TechRadar consumenten bij het maken van de beste aankoopbeslissingen en om het meeste uit hun favoriete producten te halen.
Ons team van toegewijde journalisten ademt en brengt tech 24/7, waarbij zij hun lokale kennis combineren met de globale expertises.
Meer informatie
TechPulse houdt de vinger aan de pols van de technologiewereld. De website kijkt voorbij het nieuws van de dag, en brengt je achtergrond en analyse van de ontwikkelingen in IT, technologie en wetenschap. TechPulse graaft dieper en kijkt naar de impact van technologische evoluties op onze dagelijks levens en manier van werken.
Meer informatie
TechPulse-business-Logo
Technologie is een middel dat bedrijven helpt in het bereiken van hun doelstellingen. Elke dag brengt TechPulse Business het zakelijke technologienieuws en brengt je achtergrond en analyse van de ontwikkelingen in de zakelijke IT, technologie en wetenschap.
Meer informatie
Clickx is het meest gelezen computerblad van België. Dit praktische en no-nonsense magazine brengt een unieke kijk op de digitale wereld, met een gefundeerde mening.
Meer informatie
Clickx computer- en multimedianieuws
Shoot maakt het verschil door liefde voor het beeld. Portfolio’s en interviews verkennen het werk van topfotografen. Een column in elk nummer staat stil bij één spraakmakende foto.
Meer informatie
Platform shoot.be
Het ICT Jaarboek is hét naslagwerk bij uitstek voor de decision makers en al wie – op welk niveau ook – binnen zijn organisatie met ICT bezig is. Het is de eerste tool bij het selecteren van een leverancier.
Meer informatie

Download hier onze mediakit