Clickx 400 – steun Bednet

Jubileumeditie Clickx

 

In november verschijnt al weer de 400ste editie van Clickx Magazine, een mijlpaal om trots op te zijn! 400 edities waarin we ons uiterste best hebben gedaan om onze lezers alles bij te leren over de technologiewereld.

 

Blijven leren is één van de belangrijkste dingen in het leven. Dat is echter niet voor iedereen een gegeven. Zo kunnen zieke kinderen en jongeren niet altijd naar school en lopen ze zo een leerachterstand op. Clickx steunt daarom tijdens haar jubileumeditie Bednet. Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die door ziekte tijdelijk niet naar school kunnen, via internet toch live in de klas zitten. Zo blijven zij bij met hun leerstof en in contact met hun vrienden.

 

We hebben een speciaal jubileum-pakket samengesteld. Neem je dit pakket dan ontvang je een 1/1 advertentie in Clickx 400, ga je mee in alle communicatie rondom de jubileumeditie en mag je een lezer blij maken met één van jouw producten door middel van een winactie op Clickx.be. Tevens steun je door jouw deelname Bednet. Wij doneren namelijk per jubileum-pakket 400 euro aan Bednet. De totale kosten voor het pakket bedragen 1.200 euro.

Stroke - separator Blue pixl media
 • Clickx 400 jubileum-pakket
  • 1.200 Eenmalig
   • 1/1 pagina in Clickx 400
   • Je logo in alle communicatie rondom 400ste editie
   • Give-away op Clickx.be
   • Donatie van 400 euro t.b.v. Bednet

Steun Bednet met jouw deelname aan Clickx 400

Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

clickx magazine web en print