ICT Jaarboek

hét naslagwerk bij uitstek voor iedereen die met ICT bezig is.

ICT Jaarboek 2020

Toonaangevend onderzoek naar de Belgische ICT markt

 

Met ruim 160 bladzijden is het ICT Jaarboek meer dan ooit hét naslagwerk bij uitstek voor de decision makers en iedereen wie – op welk niveau ook – binnen zijn organisatie met ICT bezig is. Het is de eerste tool bij het selecteren van een leverancier.

ICT Jaarboek Techpulse business
Stroke - separator Blue pixl media

Inhoud van het ICT Jaarboek:

Een uitgebreide en spraakmakende studie over de ICT-markt. Hierin wordt gepolst naar bestedingsniveaus, marktaandelen en de tevre­denheid van leveranciers.

Case studies, interviews en overzichtsverhalen over de belangrijkste technologische mogelijkhe­den.

Makkelijk consulteerbare overzichtslijsten. Hierin vindt de lezer per thema de contactgege­vens en gevoerde merken van de belangrijkste IT-verleners en e-businessbedrijven actief op de Belgische markt.

Deze informatie wordt telkens gegroepeerd in 6 hoofdthema’s: Trends, Software, Hardware, Security, Services en Netwerk & Telecom.

Verschijningsdatum: 18 juni 2020 deel 1 (online) | 24 september deel 2 (print)

Wijzigingen vanwege COVID-19:

 

In verband met het coronavirus en de daaruit voortvloeiende invloed op het bedrijfsleven hebben we besloten om het ICT Jaarboek dit jaar anders vorm te geven:

 

 • Op 18 juni zullen de resultaten van het eerste deel van het onderzoek worden gepubliceerd als e-book. Dit e-book bestaat uit de marktaandelen en tevredenheid en wordt breed verspreid onder alle digitale abonnees van TechPulse Business (+60.000).
 • Op 24 september verschijnt het reguliere ICT Jaarboek in print waarin, naast het eerste deel, ook de resultaten van het tweede deel van het marktonderzoek gepubliceerd zullen worden. In deel twee wordt er gefocust op de algemene plannen en investeringsplannen van Belgische bedrijven. In het tweede deel wordt de invloed van het coronavirus op het bedrijfsleven en de ICT sector bovendien meegenomen. Ook zal dieper worden ingegaan op topics als business continuity en security ten gevolge van de coronacrisis.
Stroke - separator Blue pixl media

Deel worden van hét onderzoek naar de Belgische ICT Markt?

Ieder jaar wordt er een uniek onderzoek gehouden waaruit de cijfers voor het ICT Jaarboek worden afgeleid. Dit onderzoek bevat o.a.:

Marktaandelen en tevredenheid in België (op het gebied van hardware, software, aanbieders van services en telecom)

ICT plannen en investeringen van Belgische bedrijven

Vragen over hoe Belgische bedrijven omgaan met SMACS (bijv: zijn ze bezorgd over AI, mogen werknemers op social media tijdens werkuren, zijn ze gdpr compliant, ...)

Etc.

Pricing: €3500,- (beperkt aantal deelnemers)

Dit houdt het volgende in:  

Uw logo wordt opgenomen in alle communicatie die we rond het onderzoek versturen (van aankondiging tot verslag, in print en online).

U krijgt een 1/1 pagina in het ICT Jaarboek om je bedrijf extra in the picture te plaatsen.

U kan 3 extra vragen suggereren voor het onderzoek die voor uw bedrijf interessant zijn.

Uw bedrijfsnaam/logo verschijnt in het onderzoeksverslag in het ICT jaarboek

Het verslag wordt ook nog eens in het ICT Jaarboek 2020/2021 opgenomen met vermelding van de sponsors.

Je ontvangt de gedetailleerde (rauwe) data. Daaruit vallen nog veel meer conclusies af te leiden dan in het ICT jaarboek worden gepubliceerd.

De looptijd van de survey is van april tot begin mei en verschijnt op 11 juni 2020 in het ICT Jaarboek.

Stroke - separator Blue pixl media

Sponsorpakketten

 • Impact pakket
  • 1500 Eenmalig
   • 1/1 pagina bij een van de hoofdthema’s van uw keuze met uw bedrijfsprofiel, aangevuld met uw logo en contactgegevens.
   • Highlight in de overzichtslijsten met uw logo.

  • Bestel nu
 • Double impact pakket
  • 3500 Eenmalig
    • 2/1 paginabij een van de hoofdthema’s van uw keuze met uw bedrijfsprofiel, aangevuld met uw logo en contactgegevens. Op de linkerpagina verschijnt uw business-case, advertorial of advertentie.
    • Highlight in de overzichtslijsten: uw logo met extra tekstuitleg geeft u een voorsprong op uw concurren­ten in de overzichtslijsten.

  • Bestel nu
 • Full impact pakket
  • 5000 Eenmalig
  • De aantrekkelijke all-in multimediale formule

   Met het Enterprise Pakket is uw onderneming gedurende een heel jaar prominent aanwezig, zowel in het ICT Jaarboek als online.

    • Een 2/1 pagina interview in de rubriek Managers aan het woord. De visie van uw CEO op ICT en op de nieuwe evoluties in de markt. Op die manier krijgt u de mogelijkheid om een nieuwe trend uit te zetten of te illustreren.
    • Een 1/1 pagina bij een van de hoofdthema’s van uw keuze met uw bedrijfsprofiel. Aangevuld met uw logo en contactgegevens.
    • Uw bedrijf verschijnt met highlight en logo in de overzichtslijsten met extra tekstuitleg en krijgt zo een extra voorsprong op de concurrenten.

  • Bestel nu

Extra informatie

Download de Mediakit

Download nu

Redactionele kalender

Kalender

Adverteren in het ICT Jaarboek

 

techpulse business ICT jaarboek