Vind nieuwe klanten met webinars

Vertel jouw verhaal, deel je kennis en vind nieuwe klanten

Waarom een webinar organiseren?

Met een webinar genereer je op een praktische en kosteneffectieve manier een groot bereik. De kosten zijn laag omdat je, in tegenstelling tot bij een fysiek event, geen hoge kosten hebt aan zaken als verplaatsing, zaalhuur en catering. Daartegenover staat dat deelname aan een webinar voor kijkers heel laagdrempelig is en daarmee het potentiële bereik groot is. Met andere woorden: een uitgelezen kans om betaalbare en kwalitatieve leads te genereren en zo nieuwe klanten te vinden.

Een webinar organiseren begint bij het afstemmen van de inhoud, maar een webinar valt of staat natuurlijk bij de deelnemers. Dit zijn namelijk jouw potentiële klanten en de reden waarom je het webinar organiseert. Of het nu gaat om een training/cursus, case study, demonstratie of een virtuele bijeenkomst: het succes van je webinar beoordeel je op vlak van deelnemers op de volgende twee punten:

 

  1. Bereik je wie je wil bereiken (kwaliteit)?
  2. Is je bereik groot genoeg (kwantiteit)?

Wat kunnen we voor jou doen?

Landingspagina's maken

Teaservideo van webinar verspreiden

Inschrijvingen genereren

Deelnemers opvolgen

Webinar uitvoeren

Video webinar en/of audiopodcast delen met deelnemers

Hoe vind je deelnemers voor webinars?

Je werft deelnemers natuurlijk allereerst binnen je eigen kanalen: dit zijn namelijk de warmste leads. Vaak zijn dit echter al klanten en heb je noodzaak aan nieuwe leads via externe bronnen. Wij zetten ons bereik in om heel doelgericht deelnemers te werven die interessant zijn voor jouw bedrijf. Wij zorgen er voor dat je de juiste mensen bereikt en vergroten zo de kans om de deelnemers te converteren tot klanten. We gebruiken hiervoor onze eigen kanalen (websites, maildatabase, …) en externe kanalen (bannering, sociale media, …).

 

Naast de deelnemerswerving kunnen wij ook helpen bij:

 

  1. Het afstemmen van de inhoud van het webinar. Wij denken mee aan de juiste content om het webinar interessant te maken voor jouw doelgroep.
  2. De praktische organisatie van het webinar. Denk hierbij aan het vinden van de juiste apparatuur, streams, software, enzovoort.

 

Wil jij ook je webinar promoten?

[caldera_form id=”CF5f314592f0c86″]